DE VÂNZARE Teren agricol, Retiro, Maule, Chile, Retiro, Maule, Chile

DE VÂNZARE - Cod. 43383

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 4920 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Aproape 5ha de teren situat in a saptea regiune, Regiunea del Maule, Chile, cu o priveliste frumoasa asupra vaii si muntilor. Terenul este un amestec de pante moi și teren simplu, acesta din urmă fiind cea mai mare parte a terenului.

Toate drumurile si potecile care sunt folosite ca acces la teren sunt in stare buna.

Apa este asigurată de puțurile din această zonă, deși acest lucru va trebui făcut prin foraj. În apropiere este un vecin care a făcut deja acest lucru, a forat două puțuri și a găsit cu succes apă la o adâncime relativ bună. Exista stalp electric la 800m de intrarea in proprietate, va trebui sa solicitati o extindere a serviciului de la compania locala de electricitate pentru deservirea terenului. Alternativ, puteți achiziționa panouri solare, o opțiune care este luată de mulți care pleacă să locuiască în mediul rural din Chile.

Terenul a fost folosit în trecut pentru pășune și creșterea animalelor.

Acest teren este deja subdivizat legal în 8 parcele de 5.000 m2 fiecare, unul fiind ceva mai mare. Dacă decideți să vindeți o parte din terenul dvs., împărțirea este deja finalizată, economisindu-vă multe hârtii, dureri de cap și bani. Fiecare teren are propriul act care vă permite să efectuați o vânzare dacă doriți să faceți acest lucru.
Toate actele sunt în regulă și nicio datorie nu este atașată terenului.

În Chile aveți dreptul să vă construiți casa pe terenul pe care îl dețineți, atâta timp cât construiți în conformitate cu reglementările.

Terenul se afla la o jumatate de ora distanta de un oras principal numit Parral, la 45 de minute de Talca, principalul oras al regiunii. Durează 40 de minute pentru a ajunge la coastă și 1 oră până la munte.
Regiunea este bine populată de orașe și sate în care veți putea găsi tot ce aveți nevoie, inclusiv pe cele deja menționate. Santiago, capitala țării, este la 4 ore distanță.

Zona in care se afla terenul are in jur mai multe destinatii turistice naturale la cel mult jumatate de ora distanta de teren. În această regiune veți găsi și „La ruta del vino”, un traseu pe care veți găsi multe podgorii pe care le puteți vizita și din care puteți cumpăra vin excelent la un preț foarte rezonabil.

Vremea este rece iarna, dar rareori sub 0º, vara temperatura poate ajunge la o medie de 28º. Toamna și primăvara tind să fie foarte plăcute în acea parte a țării.

Odată ce vă decideți să cumpărați, toate actele vor trebui făcute în Chile, supravegheate de un notar care va legaliza întreaga tranzacție și va oferi un serviciu de escrow. Procedura este relativ rapidă și ușoară.

Daca aveti intrebari despre tara, pamant, cultura, etc. Va rog sa nu ezitati sa ma contactati, sunt mai mult decat bucuros sa va ghidez si sa va raspund la intrebari.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB