DE VÂNZARE Fermă, Puerto Guadal, Aysén, Chile, Lago General Carrera

DE VÂNZARE - Cod. 30465

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 160000 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 170

16 hectare. și 2 Case. vederi panoramice ale lui G. Carrera Lake. Energie electrică, acces auto. Apă. semnal de telefon mobil.

Cu 2 Case, unul folosit ca un eco-cazare și alții ca casa noastră.

Principala Casa (100 mp, noua cladire din lemn), cu vedere la lac și munți. Strălucitoare și colorate, are un aspect interior foarte versatil. În plus față de a fi folosită ca locuință pentru o singură familie, acesta poate fi transformat cu ușurință în B & B (cu 3 dormitoare duble) sau în 2 apartamente independente. În prezent funcționează ca Eco Hostel (doarme 8-10 persoane). Cu 2 intrari, 1 dormitor dublu, 1 dormitor (pentru 6-8), 2 bucatarii, 2 bai si living-sufragerie.
Cu toate echipamentele și mobilat, gata de a trăi sau pentru a deschide ca formă de cazare imediat. Cu toate licențele de cazare și de camping. Cu recomandări foarte bune în cele mai importante ghiduri de călătorie internaționale (Lonely Planet, Routard ...).

Casa a doua, de asemenea, mobilat si renovat recent (60 m2). Cu vedere spre lac și munți. Foarte confortabil. Acesta are 2 dormitoare, living-bucatarie si baie.

Este la 1,5 km de satul Puerto Guadal. Acest teren de 16 hectare este situat într-o vale liniștită, înconjurată de păduri native și traversat de un mic flux. Cu locație însorită toată ziua.

Pe parcursul ultimului deceniu, în acest loc, casa noastră, am dezvoltat un proiect ecologic pentru conservarea biodiversitatii, bazat pe principiile sustenabilității și Permacultura.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB