DE VÂNZARE Casă, Melipilla, Santiago, Chile, Los Canelos de Miraflores, Curacavi

DE VÂNZARE - Cod. 30247

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 127 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Această casă confortabilă de lemn este situată într-o vale frumoasă, la doar 6 km de autostradă, la jumătatea distanței dintre capitala Santiago si statiunile de pe litoral pe mare, departe de atacurile teroriste. Mulțumită infrastructurii excelente pe care sunt situate în vecinătate, atât în ​​Santiago și în orașul de coastă Valparaíso sau Viña del Mar la poalele o vale, casa este cu 127 m² de suprafață construită într-o locație liniștită, pe un deal, cu vederi fantastice din pitorescul mediu. Restul este întreruptă doar de ciripitul păsărilor, aerul este clar și proaspăt, deoarece de la mare kommt.Das proprietate se află direct într-o comunitate inchisa, care ofera securitate, dar, de asemenea, prin caracterul său rural și a loturilor mari de teren confidențialității în ofertele de teren proprii. Facilitatea este păstrată conștientă de originală, plină de păduri native și o rezervație naturală privată de 550 de hectare. Menținut în continuă drumul cu pietriș duce de la parcela 6 km (10 min.) La autostradă.
Casa are o singură zonă de clădire etaje 127 mp plus 44 mp terasa. Este foarte bine dispuse, bucătărie echipată este deschisă de mese, care este deschisă în zona de living. Unul dintre dormitoare are un dressing, ceea ce duce la baie privată. Podeaua este podele din lemn pe tot parcursul, cu excepția cazului în baie, unde este gresie. Casa este complet mobilat cu Holzmöbeln.Das scandinav de înaltă calitate este teren de 11.100 mp spațioasă și are o cameră pentru proiectele de locuințe suplimentare. Are propria alimentare cu apă, prin puțuri și electricitate proprii.
Micul oraș Curacaví este la numai 15 minute și oferă supermarket-uri, brutari, măcelari, magazin universal, si oficiu postal, banci, spitale, medici și Schulen.Die Distanța de autostradă este de aproximativ 10 minute de aeroportul internațional din Santiago aproximativ 40 de minute, pentru conectarea la Metro este de 35 de minute, până în centrul orașului Santiago de aproximativ 45 de minute, Valparaiso / Viña del Mar și la mare sunt ușor accesibile în 50 de minute pentru a ajunge cu mașina. Există, de asemenea, servicii de transport cu autobuzul frecvente în vale, masina poate fi într-o parcare la intrarea condominiu, se plasează în apropiere de stația de autobuz.
Terenul experimentat de la achiziționarea sa în 2004, o creștere constantă și semnificativă a valorii și, prin urmare, este ideal, cu vedere, de asemenea, proiectele de tren și de autostrăzi, care se vor conecta chiar mai repede și mai ușor în anii Curacaví și Santiago și orașele de coastă ca o investiție, precum precum și creșterea atractivității rezidenților Curacaví Santiago, care doresc să scape de smog, zgomotul și crima de Santiago.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB